Garancia

Futárral/postán történő szállítás esetén, a megrendelt árut csak akkor vegye át, ha a csomagolás sértetlen az átadás pillanatában!

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Ha a cserére nincs lehetőség, akkor a teljes vételárat visszafizetjük. A garanciális termék visszaküldésének díja a vásárlót terheli. Az esetleges csere/javított termék újbóli kiszállítása ingyenes.


Az áru cseréje/visszaküldés kizárólag a számlával, az eredeti sértetlen csomagolásban, a mellékelt okmányokkal lehetséges.


Termékeinkre minimum 1 év garanciális idő vonatkozik, amennyiben ennél több a vállalt garancia azt a termékoldalon közzétesszük illetve az adott árucikken és a garanciális okmányokon feltüntetjük.
A használat során bekövetkezett meghibásodásokra az árucikkhez tartozó garanciajegyben leírtak az érvényesek. A szavatossági és jótállási felelősségre vonatkozó rendelkezések tekintetében, a 45/2014. (II. 26.) számú Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Termékeinkre kiszállítási módtól függetlenül vonatkozik a 14 napos elállási jog, mely feltételeit és menetét ide kattintva tekintheti meg.