Farmos zenélő játszószőnyeg

2.680 Ft

A zenei szőnyegekkel való játék mindig tele van kreativitással, és lehetővé teszi a gyermek számára a megfelelő fejlődést.

További leírás

14 napos visszaküldési jog

Normál kiszállítás: 990Ft

Gyakran ismételt kérdések Mikor kapom meg a terméket? A fizetéstől számítva általában 2-3 munkanap a kiszállítás teljes időtartama.
Amelyik termékekre ez nem vonatkozik, ott ezt külön jelezzük.

Ajka városban a normál kiszállítás ideje max. 24óra
Mennyibe kerül a szállítás? A szállítási költségek 980 Ft-tól indulnak, ez a kedvező ár bankkártyás fizetés vagy előre utalás esetén elérhető.

Utánvétes fizetés esetén a szállítási költségek drágábbak!

A pontos díj kiszámítására a kosár oldalon vagy a pénztárban lesz lehetőség.

20.000Ft-tól a szállítás ingyenes.

Ajka városban a kiszállítási díj 490Ft, 3.000Ft feletti rendelésnél pedig ingyenes.
Hogyan fizethetek? A fizetés történhet:
- előreutalással,
- utánvéttel,
- bankkártyával
Leírás, a játék tulajdonságai
Kognitív képességek fejlesztése. Ide sorolható például a figyelem, térbeli gondolkodás, emlékezet, és a reakció idő.Hangfelismerés és hallás fejlesztése, a különböző hangok megismeretetése a gyermekkel.Zenei kompetenciák korai kialakítása/fejlesztése, ritmus érzék megteremtése.

Leírás

Az oktatási zenei szőnyeg élénk színekkel rendelkezik – a figyelemfelkeltő színséma biztosan ösztönözni fogja a gyermeket a játékra.
Az oktató zenei szőnyeg használata nagyon egyszerű – mindössze egy gombnyomásra van szükség a kiválasztott állathoz, hogy meghallja a hangját.
Az interaktív oktatószőnyeg lehetővé teszi a  kutyusokkal, békákkal, lovakkal, kacsákkal, tehenekkel, tyúkokkal és bárányokkal való megismerkedést.
Az interaktív szőnyegnek van egy gombja, amely megnyomása után  dallamokat játszik, és ösztönzik gyereket a szőnyeggel való játékra.
A játék közben a lejátszott dallam mellett a szőnyegen sok kis fény is villog, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy a játékra összpontosítson.
Az állati hangokkal ellátott szőnyeg olyan hangerő-beállító rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a zajszint beállítását a környezetének megfelelően.
A játszószőnyeget könnyű tárolni és tisztítani.
Az oktatói zenei szőnyegekkel való játék mindig tele van kreativitással, és lehetővé teszi a gyermek számára a megfelelő fejlődést.
Serkenti az érzékeket, valamint a gyermek képzeletét, fejleszti érintő és halló érzékét, valamint az állatok által kibocsátott különféle hangokról szól.
Az állati hangokkal ábrázolt játékszer CE – biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.Az íntervaktívszőnyeg elemmel működik.
Ez a tökéletes ajándék minden gyermek számára, függetlenül attól, fiú vagy lány!

 

 

 

További információk

Tömeg0.4 kg
Méretek26 × 41 × 4 cm
Gyártó

Nem

, ,

Korosztály

,

Csatlakozzon hozzánk Facebookon is!

Pandajáték – Ahol gyermek és szülő képzelete találkozik.
Vagy a gyerek örül vagy a szülő? Nálunk nincs vagy-vagy. Nálunk csak öröm van.

Készségfejlesztő és logikai játékaink örömteli időtöltést ajándékoznak a gyermekeknek, és egyúttal megnyugvást a szülőknek.
Hiszen segítségükkel felelősen gondoskodhatunk gyermekeink önfeledt kikapcsolódásáról és fejlődéséről egyaránt.