Posted on

Melyik játék milyen készségeket fejleszt? Hadd segítsünk…

Melyik játék milyen készségeket fejleszt? Hadd segítsünk… 1

A készségfejlesztő játékok között eligazodni nem is olyan egyszerű feladat. Hiszen ez egy óriási kategória, számos különböző hatású, típusú termékkel. Mielőtt Ön is elveszne ebben a rengetegben, hadd segítsünk kicsit, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa.

Tovább »
Posted on

Mit vegyek az unokámnak ajándékba?

Mit vegyek az unokámnak?

Mosolyt csalni az unokánk arcára az egyik legnagyobb öröm. De sokszor talán azt érezzük, hogy az egyik legnagyobb feladat is, főleg ha ajándékozásról van szó.

Még ha egészen közel állunk a gyermekhez, és akár napi szintű kapcsolatot tartunk fenn vele, akkor is megeshet, hogy nehezen tudunk az igényeivel, vágyaival lépést tartani. Még tovább nehezíti a dolgot, ha – fizikai távolság vagy például elfoglaltság miatt – ritkán találkozhatunk vele.
Ajándékozni a legtöbben szeretünk. Lelkesedésünk ellenére mégis fel tudja adni számunkra a leckét az, ha az unokánkat készülünk meglepni valamivel.

Tovább »
Posted on

CLICS építőjáték rendszer – játék óvodásoknak

Clics-Glitter-építőjáték

Mi lehet az ideális építőjáték egy óvodás korú gyermeknek?

A válasz minden bizonnyal az lenne, hogy legyen strapabíró, ne korlátozza a gyermeket az alkotásban, és persze hogy a pajtások is be tudjanak szállni az építésbe.

Úgy gondoljuk létezik ilyen játék, ezért szeretnénk bemutatni a CLICS építőjáték rendszert, mely készleteivel minden felmerülő igényt kiszolgál.

Tovább »