Posted on

CLICS építőjáték rendszer – játék óvodásoknak

Clics-Glitter-építőjáték

Mi lehet az ideális építőjáték egy óvodás korú gyermeknek?

A válasz minden bizonnyal az lenne, hogy legyen strapabíró, ne korlátozza a gyermeket az alkotásban, és persze hogy a pajtások is be tudjanak szállni az építésbe.

Úgy gondoljuk létezik ilyen játék, ezért szeretnénk bemutatni a CLICS építőjáték rendszert, mely készleteivel minden felmerülő igényt kiszolgál.

A márkát 2001-ben alapították Belgiumban, a játék innen indult világhódító útjára. Az eltelt években több mint negyven országban kezdték meg forgalmazását, ma már több millió gyermek játszik építőelemeikkel.

CLICS építőjáték rendszer - játék óvodásoknak 1

Évente több mint 150 millió Clics elemet gyártanak, és értékesítenek.

A Clics játékok oktatási értéke kiemelkedő, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 2005-től napjainkig, játékaik már 6 neves díjat nyertek kreatív játék kategóriában. A szórakozás mellett a CLICS építőjáték fejleszti a kézügyességet, kreativitást, és a képzelőerőt. A játék pozitívumaira már itthon is felfigyeltek, így az építő szettek néhány hazai óvodában is megtalálhatók a játékok között.

CLICS építőjáték rendszer - játék óvodásoknak 2

Egy kis érdekesség, hogy Dél-Koreában több mint 100 000 gyermek rendelkezik valódi CLICS Master fokozattal.

A CLICS 3 éves kortól kínál szórakozási és fejlődési lehetőséget. Rugalmas, könnyen kezelhető termék, építőelemei lehetővé teszik fantasztikus modellek megépítését, az egyszerűbbtől a bonyolultabb építményekig.
A határtalan építkezést segíti hogy minden szett teljesen kompatibilis a többi készlettel, így igazán impozáns dolgok is létrehozhatók velük. Az elemek összekapcsolása könnyen megtanulható, így könnyedén hozhatók létre újabb és újabb formák.
Minden Clics termék strapabíró, ellenáll a sérüléseknek, kopásnak.

Különböző tematikájú Clics csomagok léteznek, például fiúknak a Clics Hero Squad tűzoltós és rendőrös szettek, lányoknak pedig a csillogós-csajos Glitter termékcsoport. Természetesen az általános Clics készletek mint a Bulid&Play vagy az állatkertes Zoo készlet szórakozást nyújthatnak fiúknak és lányoknak egyaránt.

A Clics építőjáték ideális választás lehet otthonra, mivel strapabíró, így akár több gyerkőcöt is kiszolgálhat. Nagy előnye még, hogy a meglévő készletek bővíthetőek. Így kezdésnek, akár egy kisebb és olcsóbb készlet is megfelelő lehet. Ha további építőelemekre lenne szükség, a későbbiekben bármikor meglephetjük gyermekünk egy újabb készlettel.